Почетна Акције у току ПОМОЗИМО ДА НАРОДНЕ КУХИЊЕ НА КОСМЕТУ БЕЗБРИЖНО ДОЧЕКАЈУ ЗИМУ!

ПОМОЗИМО ДА НАРОДНЕ КУХИЊЕ НА КОСМЕТУ БЕЗБРИЖНО ДОЧЕКАЈУ ЗИМУ!

од: Родољубље 2. August 2022.
2. August 2022.

Већини људи који су заинтересовани за судбину нашега народа на Косову и Метохији познат је рад епархијске хуманитарне организације “Мајка девет Југовића” у оквиру које делују народне кухиње које на дневном нивоу подмирују најосновније потребе у храни за више од ДВЕ ХИЉАДЕ људи као и школске оброке за ОСАМДЕСЕТОРО ДЕЦЕ.

Као да није довољно тешко само опстајање на Косову и Метохији, део нашег народа на овим просторима једва-неретко никако, не успева да себи и својој деци обезбеди нити ЈЕДАН оброк дневно. Сматрајући то највећим изазовом, неуморним радом активисти ове организације већ 22 године дају пример како се остаје истрајан када се за циљ има помоћ немоћнима.

Овог пута је помоћ потребна њима!

Народне кухиње су због нестабилног снабдевања електричном енергијом на КиМ врло често принуђене да се окрену употреби огревног дрвета како за припремање оброка, тако и за загревање својих просторија.
Имајући у виду енергетску кризу, те пораст цена овог енергента услед све већег интересовања, набавка истог постала је изузетно сложен подухват.

Отуда се овом приликом ми налазимо пред задатком у којем треба помоћи нашем саборцу за опстанак Срба и српског културног наслеђа на Косову и Метохији.Фондација Родољубље започиње акцију сакупљања средстава за 20 кубних метара огревног дрвета.

Помозите да наши најугроженији сународници и даље имају редовне оброке.

Акција креће САДА!


Динарски рачун:
160-6000000750294-52
Прималац: Фондација Родољубље, Београд
Сврха уплате: Донација

PayPal:
www.paypal.me/fondacijarodoljublje

Девизни рачун ЕУРО:
IBAN: RS35160600000112962078
SWIFT: DBDBRSBG
Прималац: Фондација Родољубље
Банка: Banca Intesa, Milentija Popovića 7b, Beograd.

Девизни рачун US DOLAR:
IBAN: RS35160600000075055060SWIFT: DBDBRSBG
Прималац: Фондација Родољубље
Банка: Banca Intesa, Milentija Popovića 7b, Beograd.

Сличне акције