Почетна Помогли смо ПЕРИЋИ, СЕЛО БОСТАНЕ КОД НОВОГ БРДА, КОСМЕТ

ПЕРИЋИ, СЕЛО БОСТАНЕ КОД НОВОГ БРДА, КОСМЕТ

од: Родољубље 6. October 2021.
6. October 2021.

Почетком августа 2021. преко друштвених мрежа упутили смо апел за прикупљање средстава за помоћ у реновирању породичне куће породици Перић из села Бостане код Новог Брда.

Миодраг и Анкица Перић са својим четворогодишњим сином Андрејем живе као подстанари у селу Кусце, јер им је породична кућа у селу Бостане неусловна за живот.

Анкица је учитељица у основној школи, а Миодраг помоћни радник у манастиру Драганац, чије нас је братство и упознало са жељом ових вредних, младих људи који су правили планове да своју породичну кућу у селу Бостане реновирају и учине функционалном за нормалан живот. За остварење своје замисли нису имали довољно стедстава, па је Фондација Родољубље покренула двомесечну акцију прикупљања помоћи.

Обезбеђено је петоро ПВЦ врата и три прозора, а укупна цена израде и уградње износила је 1600 еура.

Захваљујући несебичном залагању наше сталне сараднице Јелене Шћекић, обезбеђен је и материјал за фасаду, донација фирме Рома Компани из Београда, укупне вредности 1000 еура.
Нажалост, донирани материјал за фасаду није могао да буде послат на адресу породице Перић до унапред испланираног датума (01. октобар) услед блокаде административних прелаза, што нас је само још једном подсетило у каквим условима наши сународници на КиМ живе.

Након што се ситуација смирила, очекујемо испоруку материјала у наредним данима, што ће омогућити Перићима да комплетирају реновирање породичног дома.

Хвала свима који су се укључили у ову акцију.

Идемо даље!
Нема предаје!


Динарски рачун:
160-6000000750294-52
Прималац: Фондација Родољубље, Београд

Сврха уплате: Донација

PayPal:
www.paypal.me/fondacijarodoljublje

Девизни рачун ЕУРО:
IBAN: RS35160600000112962078
SWIFT: DBDBRSBG
Прималац: Фондација Родољубље
Банка: Banca Intesa, Milentija Popovića 7b, Beograd.

Девизни рачун US DOLAR:
IBAN: RS35160600000075055060
SWIFT: DBDBRSBG
Прималац: Фондација Родољубље
Банка: Banca Intesa, Milentija Popovića 7b, Beograd.

Сличне акције