Почетна Помогли смо ПОПОВИЋИ, ДОМОРОВЦЕ, КОСМЕТ

ПОПОВИЋИ, ДОМОРОВЦЕ, КОСМЕТ

од: Родољубље 1. March 2022.
1. March 2022.

Фондација Родољубље учествовала је у прикупљању средстава за помоћ породици Поповић из косовског села Доморовце.

Глава породице Поповић, Саша, трагично је изгубио живот прошле године у саобраћајној несрећи. Од тог тренутка његова супруга Слађана и њихова деца Анђела, Душан и Катарина, као и његова мајка Гордана, принуђени су да се сами суочавају са свим проблемима и изазовима које је Саша успешно решавао. Свештена обитељ манастира Драганац код Гњилана, са групом Сашиних пријатеља, решила је да помогне Поповићима у отклањању брига које их оптерећују. Као најургентније се наметнуло питање дотрајале столарије на породичној кући Поповића, и одлучено је да се изврши комплетна замена старе, дрвене, новом PVC столаријом. Манастир Драганац са пријатељима је успео да брзо сакупи 1000 евра, што је половина неопходне суме, а наша фондација је реаговала упутивши позив и другима да се укључе у акцију.

Брзо и ефикасно, за само десетак дана од нашег апела, захваљујући вашим прилозима, ова честита породици од сада има једну велику бригу мање.
Фондација Родољубље је успела да обезбеди другу половину суме неопходне за комплетну реализацију радова, како је и планирано, благодарећи доброј вољи свих приложника који су учествовали у овој акцији. Посебно изненађење долази нам из Литваније, где је група српских авио-механичара на привременом раду у једном дану сакупила 610 евра да би подржали ову акцију, на чему им велико хвала са жељом да своје професионалне задатке успешно заврше и здраво се врате својим породицама. Велику захвалност упућујемо и свим другим донаторима који су омогућили пружање подршке породици Поповић.

Идемо даље!
Нема предаје!


Динарски рачун:
160-6000000750294-52
Прималац: Фондација Родољубље, Београд

Сврха уплате: Донација

PayPal:
www.paypal.me/fondacijarodoljublje

Девизни рачун ЕУРО:
IBAN: RS35160600000112962078
SWIFT: DBDBRSBG
Прималац: Фондација Родољубље
Банка: Banca Intesa, Milentija Popovića 7b, Beograd.

Девизни рачун US DOLAR:
IBAN: RS35160600000075055060
SWIFT: DBDBRSBG
Прималац: Фондација Родољубље
Банка: Banca Intesa, Milentija Popovića 7b, Beograd.

Сличне акције