Почетна Помогли смо САБОРНО И СЛОЖНО ЗА МАЛУ ЛЕНКУ

САБОРНО И СЛОЖНО ЗА МАЛУ ЛЕНКУ

од: Родољубље 8. April 2021.
8. April 2021.

Од 4. до 6. априла 2021. фондација Родољубље била је поносни домаћин малој Елени (Ленки) Тот, четворогодишњој девојчици из метохијског места Осојане, која је у Београд стигла ради операције очију. Ленкин отац Гаврило и супруга Силвана су поред Ленке поносни родитељи и Анђеле (22), Невене (19) и Оливера (17).

Гаврилово несебично ангажовање у многобројним хуманитарним и родољубивим акцијама, створило је овој дивној породици искрене пријатеље широм Србије. Зато нам је била част да реагујемо чим смо сазнали да је њима потребна помоћ.

Захваљујући заједничком деловању свештене обитељи манастира Високи Дечани, више родољубивих удружења, организација, покрета, фондација и појединаца прикупљен је износ неопходан за покривање трошкова операције у висини од 1.300 еура.

Наша фондација је учествовала са 100 еура, али нарочито нас је обрадовала могућност да их угостимо у Београду и потрудимо се да се осећају као код своје куће.У ова три дана са Гаврилом, Силваном, Ленком и Невеном посетили смо најзначајније знаменитости наше престонице, обезбедили хотелски смештај, оброке, превоз и сачекали исход Ленкине операције.

Благодарни смо Богу на успешно обављеном хируршком захвату, захвални братству манастира Високи Дечани, појединцима, бројној братији (Фондација Делије, Сви за Космет, Млади за Космет, СПОЈИ), и наравно породици Тот на указаном поверењу.

Велико хвала и сада већ сталним партнерима наше фондације: ЈП Београдска тврђава, Бео Зоо Врт, ЈП Авалски торањ, ФК Црвена звезда, манастир Раковица, Пончо фаст фуд, Пица Клеменца, ФК Рад Београд, Авантгарден гастро бар, Музеј ваздухопловства, компанија Лоодо кокице, Тату студио Верона Инк и бројним појединцима који су боравак породице Тот у Београду учинили нестварним и незаборавним.

Порука коју и овим путем шаљемо породици Тот је да у фондацији Родољубље заувек имају искрене пријатеље који не заборављају њихов допринос опстанку нашег народа на страдалном Косову и Метохији.

Динарски рачун: 160-6000000750294-52
Прималац: Фондација Родољубље, Београд
Сврха уплате: Донација
PayPal: www.paypal.me/fondacijarodoljublje

Сличне акције