Почетна Помогли смо ВАСИЛИЈЕВИЋИ

ВАСИЛИЈЕВИЋИ

од: Родољубље 9. November 2020.
9. November 2020.

У савременим условима урбаног Београда прича о породици са деветоро деце изгледа као бајка. Да их нисмо лично упознали још увек би веровали да је тако.

Василијевићи живе у Раковици и њихов скромни дом је оаза дечије граје, вредних руку родитеља и домаћинске топлине којом дочекују госте.

Родитељи Страхиња и Јелена се свакодневно боре да за њихово ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ омогуће нормалан и пристојан живот. На искушења су навикли, она их не колебају, чини се да их још више упућују да се збијају једни уз друге. Међутим пред сам почетак грејне сезоне котао на чврста горива, који су користили за загревање свога дома, услед дотрајалости се показао потпуно нефункционалан.

За Страхињу и Јелену то је значило суочавање са финансијским издатком који нису могли сами да покрију, јер је једино решење била набавка новог котла.

Након упућеног апела за помоћ и сами смо били изненађени брзином одговора пријатеља и донатора.

За свега 72 САТА сакупљен је целокупан износ од 81.144рсд за куповину новог котла, који је, захваљујући ангажовању пријатеља бесплатно испоручен и монтиран.

Велику захвалност дугујемо свим приложницима, пријатељима који су обезбедили транспорт и монтажу и наравно драгим Василијевићима који нама редовно донирају наду и веру у праве породичне вредности, које модеран начин живота тако често покушава да деградира.

Нека ова успешна акција буде својеврстан позив да нам се придружите у заједничком пружању подршке онима којима је она неопходна.

  • Динарски рачун: 160-6000000750294-52
  • Прималац: Фондација Родољубље, Београд
  • Сврха уплате: Донација
  • Paypal:  www.paypal.me/fondacijarodoljubljе

Сличне акције